Sunday, November 21, 2010

beli ape lagi?


start dpt gaji.
tak senang duduk.
smue nk beli.kalau pencawang maxis tu ade jual kat kedai hardware pun aku nk g beli.
bahkan ape la sgt sekotak cokelat godiva terjatuh didalam air hujan yg bertakung.*sedih*

impian tinggi belake.
kalau tgk slip gaji mampu beli lv setiap ari .serius.im not joking!
kalau tgk kali kedue time hujung bulan..nk beli beg go green kat kaunter j.j tu pun pk 18 kali.

biar mimpi yg besar-besar.jgn mimpi yang kecik-kecik.org kate mimpi yang kecik tak bape basah sgt?eh yeke?..hohoho.

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)